Resultaten


Ilse 46 jaar:

Hoe voelde ik me voordat ik begon met de coaching van Judith? Voordat ik me bij Judith aanmeldde  was ik voornamelijk veel moe. Had geen energie en de kilo's zaten me in de weg. Een minderwaardigheidsgevoel had ik niet, ik heb me altijd wel mooi en vrouwelijk gevonden! Maar vind het nog steeds moeilijk om de balans te vinden tussen werk en ontspanning.

Hoe voel ik me nu?
Nadat ik door Judith gecoached werd en aan de gang ging met Herbalife kreeg ik mijn energie terug, viel af en voelde ik me jonger en energieker!
Nu zijn we bijna een jaar verder en heb ik het drukker dat ooit. Ik probeer mijn ontspanning te vinden in het wandelen maar het gevaar ligt op de loer dat ik door het openen van mijn nieuwe praktijk weer terugval in heel veel werken. Ik ben me daarvan bewust maar ben bang dat ik daar weer afglijd. Ik moet daar zelf een weg in vinden. Judith is niet pusherig. Tijdens het wandelen begeleid ze me heel prettig. Ze ondersteund me en wijst me op mijn valkuilen. Het is alleen aan mij hoe ik daar mee omga. Judith is een aardige vrouw en vooral niet belerend. Dat waardeer ik heel erg aan haar want ik ben stront eigenwijs 

Ilse 46 jaar


Monique 44 jaar:

Hoe voelde ik me voordat ik begon met de coaching van Judith? Ik voelde me vaak moe en vooral ook niet fit. Had nog klachten en beperkingen door operaties van een half jaar daarvoor.

Hoe voel ik me nu?
Door het veranderen van mijn eetpatroon kreeg ik al snel meer energie. Toen ik 1,5 maand later ook nog mee ging doen met wandelen en meer ging sporten ging ik al snel meer spierweefsel opbouwen waardoor ook mijn klachten zijn verdwenen. Ik ben inmiddels na 7 maanden ook 13,5 kg afgevallen en voel me veel fitter dan voorheen. Ik ben heel blij dat ik door het eten van minder koolhydraten ook geen trek in zoete dingen meer heb, daardoor kan ik het heel goed volhouden.

Caroline 50 jaar:

Voordat ik begon voelde ik mij ontevreden (over mijn gewicht en figuur), beetje gefrustreerd en weinig energie.
Ik voel mij nu fitter en heb de energie om er wat van te maken. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram