Wie zijn wij

 

Lieke Rijkers 

Hallo! Ik ben Lieke Rijkers, 37 jaar en woon in Veldhoven. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie, wandel en fotografeer ik graag .

Naast mijn werk als welzijnscoach werk ik op dit moment in he t onderwijs als onderwijsassistente. In het verleden heb ik in het speciaal onderwijs gewerkt, in de gehandicaptenzorg en ben ik omgeschoold tot doktersassistente. Al mijn werkzaamheden die ik nu doe en gedaan heb staan in het teken van kinderen en volwassenen helpen, daar word ik ontzettend blij van.

Mensen begeleiden naar een gezonder, energieker leven waarbij ze lekker in hun vel zitten, zowel letterlijk als figuurlijk, dat is de reden geweest dat ik in maart 2019 ben gestart als welzijnscoach.

Samen kijken naar je voedingspatroon, maar net zo belangrijk (misschien nog wel belangrijker) kijken naar je leefstijl. 

Kijk jij er naar uit, om samen met mij als jouw coach, het pad te wandelen naar een gezonder, energieker leven waarbij jij lekker in je vel zit, zo wel letterlijk als figuurlijk? Klik dan HIER.

Dan gaan we samen dit pad bewandelen en ben ik er voor de volle 100% voor jou. Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden!

Welzijnspraktijk Lieke I Lieke Rijkers

Middelberg 87

5508 DP Veldhoven

0612958046 

Judith Smits

Hallo! Ik ben Judith Smits 50 jaar jong en 21 jaar getrouwd met Coen. We  hebben 3 pubers van 21, 18 en 16 jaar oud. En we zijn in mei in Strijp-R komen wonen in ons droomhuis. Naast mijn werk als welzijnscoach heb ik nog een andere onderneming, Kinderkoffertjes.nl een groothandel voor kartonnen kinderkoffertjes. Het werken aan deze twee ondernemingen is voor mij de perfecte combinatie.

Twee jaar geleden ben ik gestart met het coachen en helpen van mensen op voeding en leefstijl. De verandering meemaken in lichaam en vooral in mindset en leefstijl is onbetaalbaar! 

Ik ben jouw stok achter de deur, vraagbaak maar ook luisterend oor en af en toe de schouder voor moeilijke momenten. Stap voor stap gaan we samen op weg naar een gezonde leefstijl die bij jou past.

Wil je door mij gecoacht worden? Ik ontvang je graag op mijn kantoor thuis. Neem dan HIER contact met mij op. Ik kijk er naar uit om je te helpen. 

Welzijnspraktijk Vitaal-R | Judith Smits

Beeldbuisring 93

5651 HA Eindhoven

0640041346 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram