Lieke

In juni 2018 kwam ik voor het eerst bij mijn coach Kim. Ik had overgewicht, voelde mij totaal niet blij/gelukkig, alle inspanningen waren al snel te veel, daarbij had ik ook net een rugoperatie gehad. Er moest iets veranderen, want ik ben veel te jong om niks te kunnen en me zo te voelen.

Ik kan mijzelf niet anders herinneren dan dat ik altijd bezig ben geweest met hoe ik eruit zag, ik voelde mezelf altijd te dik. Alles had ik al geprobeerd, Sonja Bakker, Slankklub, Zlim, Slinc, modifast, Weight Watchers, 'gewoon' gezond eten etc. Bij alles viel ik af, maar nooit hield ik het eraf en mijn energie kwam niet terug. Ik voelde me prettiger in mijn lichaam, maar niet in mijn hoofd, de energie bleef weg en de kilo's kwamen er weer aan.

Toen ik startte met de producten van Herbalife en de 1 op 1 coaching van Kim had ik niet in de gaten wat deze voeding, in combinatie met de coaching, mij allemaal kon brengen.
Ik kwam bij Kim om af te slanken, echter dit gebeurde niet meteen, ik kreeg eerst meer energie. Ik voelde me fijner in mijn hoofd, er kwam rust, positiviteit, ik mocht er ook zijn! De energie werd meer, mijn levenskwaliteit werd groter en toen kwam ook het afslanken. Ik zag mijn leven door een grijze bril en deze werd steeds rozer! :-)

En deze keer was het niet alleen afslanken en weer stoppen met wat ik deed, nu eet ik al twee jaar dagelijks het drie gangen ontbijt van Herbalife en heb mijn leefstijl blijvend aangepast. Het heeft mij zoveel meer gebracht dan wat ik voor ogen had, nu is het niet meer weg te denken uit mijn leven.

Ik kan jou helpen met mijn opgedane kennis, zodat jij je gezonder en energieker voelt. Want als ik dit kan, dan kan jij dit ook! Ik kijk er naar uit om samen met jou, jouw pad te bewandelen en te werken aan jouw doelen, zodat jij je lekker voelt in body & mind.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram