Herbalife

Wij maken gebruik van de producten van Herbalife Nutrition. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat we zelf ervaren hebben wat het voor ons kan doen! Wij baseren onze coaching op deze voedingsfilosofie. We gaan het lichaam in balans brengen door het precies te geven wat het nodig heeft. Voldoende koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. Drink je voldoende water? Maar we letten ook op de balans tussen inspanning en ontspanning. 

Door je hele leefstijl onder de loep te nemen werken we aan het totaalplaatje. Wij schrijven je niet voor wat je moet eten per dag en per eetmoment. Je mag zelf bepalen wat je eet, natuurlijk kijken wij met je mee en geven wij je tips en handvatten. Zo leer je zelf te kijken naar je eetpatroon en aanpassingen te doen en maak je er een leefstijl van die bij jou past met blijvend resultaat.

Natuurlijk kun je bij ons altijd terecht voor vragen en zijn wij jouw stok achter  de deur.

Je start de dag met een 3 gangen ontbijt. Dit ontbijt geeft je alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft om de dag goed te starten zonder hongergevoel . Voor de rest van de dag krijg je van ons tips mee om je lichaam te gaan voeden in plaats van vullen.

Let wel; de Formula 1 shake van Herbalife is geen afslankproduct! Het is echt aanvulling van vitamines en mineralen die niet meer in onze normale voeding zit.

De kosten zijn persoons afhankelijk. Wat zijn je doelen en hoe snel wil je dat bereiken. Je betaalt alleen voor de voeding. Alle andere diensten zijn bij de prijs inbegrepen. Zoals: 1 op 1 coaching, deelname Walk & Talk en deelname cursus "Balans in Voeding & Leefstijl" , 

De startprijs is; 4,64 euro per dag voor een 3 gangen ontbijt.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram